Bachelor

About me

IMG_6362

Her er lidt facts om mig og hvad jeg øsnker for min blog tilstedeværelse her i verden. Vi kan starte med det mest formelle.
Jeg hedder Nicoline Ehlerts og er 23 år gammel. Lige nu hedder min nuværende bopæl London, hvor jeg bor sammen med min søde kæreste. Normalt læser Kommunikation og Performance Design på RUC, som det kan læses i flere indlæg her på bloggen. Derudover mener jeg selv, at jeg har en form for organisationstalent, hvilket var grunden til at jeg valgte en uddannelse med eventplanlægning. En uddannelse hvor jeg kan organisere og bruge min kreativitet, samtidig med at jeg udfordre mig selv fagligt.

Her er lidt fun facts. Jeg bryde mig ikke om, når nogle flytter på mine ting (i mit hjem) – på den måde har jeg en mild form for OCD, siger min kæreste 😉
Af sport er min favorit klart fodbold. Bagning, blomster, tøj og digte er også noget jeg holder meget af. Jeg er lidt for glad for chokolade.
Mit mål for det kommende halve år er, at få bloggen op og køre, samt at lære at hækle. Oh ja, den er jeg også på. Man skulle jo nødig komme til at kede sig i London 🙂

Endvidere vil bloggen komme til at bestå af personlige og ærlige indlæg om mit liv (i London), job, uddannelse, mode, SU-venligt tøj, humor, opskrifter og måske en smule træning.
Kort sagt, den vil handle om hvordan det er at være en 23-årig RUC studerende, som pludselig har sat sit studie og liv i København på pause, for at stå på bar bund og opleve verden på en hel ny måde. Jeg håber I vil finde bloggen interessant, og følge med derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bachelor