Lørdagens outfit

Camden Market

IMG_6417

IMG_6412I lørdags havde min kæreste som sagt fødselsdag, hvorfor han bestemte hvad vi skulle lave hele dagen. Selvom han blev 32 år, så var hans mest brugte kommentar denne dag “Men jeg har jo fødselsdag”. Han er vidst stadigvæk et lille barn indeni.

Men som overskriften fortæller, så bestemte han, at vi skulle på Camden Market. Camden Market er nok det mest populære marked i London. Vi bor ca.2 km fra det, og derfor valgte vi at gå derop gennem Regents Park. Som beskrevet i indlægget her, var vejret godt. På vejen derhen gjorde vi os et lille stop på en af de lokale barer, hvor vi fik henholdvis øl og cider. Derefter forsatte vi det sidste lille stykke hen til Camden Town undergrundsstation, hvor markedet startede.

På markedet valgte vi at spise vores frokost, hvor vi hver især købte netop det mad, som vi ville havde. Det er fordelen ved at være på et marked med mange forskellige madboder, som hver repræsenterer forskellige lande, at man næsten kan få alt hvad hjertet begære. Jeg valgte stegte nudler med crispy kylling og forårsruller, hvilket var ret godt. Desuden blev der købt dumplings og mexicansk mad.

Vi var ellers lidt betænkelige ved at spise maden på markedet, da der er rigtig mange mennesker, og det er svært at få et sted at sidde. Heldigvis var vi så heldige, at der var en gruppe piger, som rejste sig lige da vi gik henimod sidderpladserne, så vi alle sammen kunne sidde ned og nyde maden. Siddepladserne på Camden Market er noget for sig selv. Der er nemlig placeret en masse gamle scootere langs et langt bord, som vender ud mod kanalen. Dette kan ses på de ovenstående billeder, hvor vi sidder og spiser.

Efter vi havde spist gik vi videre gennem markedet, hvor jeg købte en crêpes med nutella, som jeg endte med at smøre min jakke ind i. Derefter besluttede vi os for at tage en taxa tilbage til lejligheden, og tage på de pubber der ligger i nærheden. Dette stod stort set resten af eftermiddagen og aftenen på. Pubberne i London lukker forholdsvis tidligt (også i weekenden). Så kl.23-24 stykker måtte vi tage tilbage til Camden, hvor der er mange barer, pubber og diskoteker samlet. Kort sagt var lørdagen festlig, men også meget afslappet, samt utrolig hyggeligt at se og spise mad på Camden Market, som absolut er et besøg værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens outfit