Den Danske Kirke i London

Borough Market

IMG_6517 IMG_6519 IMG_6529

I går tog vi en tur på Borough Market, som ligger ved London Brigde. På markedet kan du købe diverse madvarer, og det var lige noget for min kæreste og jeg. Dog skal det siges, at prisen på madvarerne var dyrer end i supermarkedet, men her er det meste mere delikat.

Vi købte en foccaciabolle, som vi delte sammen med en snackpølse. Lidt senere købte vi en Salt Beef Sandwich, som ses på overstående billede. Den bestod af to stykker brød, sennep, syltede agurker og saltet kød, hvilket var rigtig godt. Prisen på denne sandwich var 7 pund, men virkelig det værd, selvom den ikke ser ud af meget.
Derefter købte vi et glas saft bestående af æble og hindbær, samt et virkelig godt stykke brownie. Ej, hold nu op det var godt. Glasset med saft kostede 2 pund og et stykke brownie kostede 2.50 pund.

Efter at have kigget i alle boderne og spist vores ovenstående morgenmad/frokost, besluttede vi os for at gå videre og se på området.

IMG_6541 IMG_6545 IMG_6551

Først gik vi hen til London Brigde, hvor vi stod og nød udsigten lidt. Derefter besluttede vi os for, at gå langs kanalen hen til Tower Brigde. Vi forsatte over broen hen til den anden side af Themsen, hvor Tower of London ligger. På dette tidpunkt omkring kl.15.30, var vejret rigtig flot. Desuden var min kæreste meget fascineret af et krigsskib, som lå på Themsen, hvilket man også kunne besøge. Det må blive en anden gang 😉

Derefter gik turen hjem til lejligheden, hvor vi nød aftenen med at lave mad og se film. Jeg håber i også havde en skøn lørdag. God søndag til jer alle sammen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Danske Kirke i London