Projekt London

Den Danske Kirke i London

1908017_10152179424481558_1088423848_n

Godaften alle sammen,

Dette indlæg vil omhandle, hvad jeg bruger noget af min tid på her i London. Jeg er i denne uge begyndt at være i Den Danske Kirke i London, og det er jeg rigtig glad for. Der sker en masse spændende events, som jeg skal være med til at arrangere og afholde. Desuden laver vi i løbet af ugen en masse forberedelser til disse events, praktisk ting samt madlavning. Det forholder sig nemlig sådan, at danskerne i London kan købe dansk mad i kirken, også tilberedt. Derfor har jeg i dag stegt ca.300 frikadeller, som danskerne der er bosat i London med glæde køber.

De andre mennesker, som arbejder i kirken, er rigtig søde og imødekommende. Vi er ca. 4 unge piger, så i kan regne ud der bliver talt en del. Derudover er der forpagterparret, præsten og nogle andre frivillige. Der bliver både talt engelsk og dansk, da den ene daglige leder ikke kan tale dansk. Vi har drillet ham med, at han skal begynde til dansk undervisning i lørdagsskolen, med de børn som bliver undervist i dansk i kirken om lørdagen 😉

Kort sagt, er jeg rigtig glad for at være der, og der er en rigtig god atmosfære. Jeg glæder mig til at være der noget mere. Planen lige nu er, at jeg skal komme der tirsdag til fredag fra kl.09-13.00, samt nogle gange i weekenderne.

I må have en rigtig god fredag aften, og hygge jer. Kys og kærlighed fra London

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt London