Franco Manca

DIY grydelapper

Blog London-001 Blog London1

 

Jeg har siden i går hæklet min første grydelap, og jeg er skide stolt. Nu skal jeg bare igang med at hækle den anden grydelap 🙂 Dog holder jeg lige en lille pause i dag, da det gør lidt ondt i mine hænder.

Faktisk er jeg blevet ret glad for at hækle, og der er massere af opskrifter som jeg gerne vil kaste mig ud i. Jeg har dog stadigvæk lidt problemer med at forstå præcis hvad der menes i opskrifterne. Dette fordi at jeg har lært mig det hele selv, og der sjældent bliver udførligt beskrevet hvad der skal laves og hvornår. Men det er altid dejligt at bryde hovedet lidt med sådan en ny beskæftigelse 🙂

2

 • Fine grydelapper – du kan finde tutorials på Youtube, Pinterest og mange andre steder på nettet – jeg er med på hvad du mener, jeg har same problem med at forstå opskrifter. Fin blog 🙂
  Mange hilsner fra Thomas’ kollega i Ørestad – Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline Ehlerts

   Mange tak og tak for tippet! Jeg skal hilse mange gange fra Thomas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franco Manca