Dag 2

Instagram

Skærmbillede 2014-02-19 kl. 11.41.45

Her et lidt af det jeg har oplevet i februar måned, men som kun er nået at komme på Instagram, hvor i meget gerne må følge nicolineehlerts.

Den har både stået på hjemmelavet burger, påskeæg fra Danmark og sandwich og gulerodskage fra Pret. Desuden har jeg fået ny shellac på neglene, som er mere neutral, samt drukket kakao med mine forældre ved London Eye.

Sidst men ikke mindst har jeg været med min familie ved Buckingham Palace, hvor jeg tog et selfie med min kæreste. I går havde jeg årsdag med min kæreste, hvor jeg fik en fin buket blomster. Vi spiste Londons bedste pizza, som kan findes på en fin lille restaurant i nærheden af vores lejlighed, og så er det ret billigt.

Jeg håber i vil nyde det sidste af februar. Indtil videre har jeg haft nogle fine og hyggelige oplevelser i dette måned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2