Besøg af "drengene"

Besøg af en nybagt far

10003940_10152272536186558_118504621_n

I fredags fik vi besøg af en af Thomas’ venner, som er så heldig lige at være blevet far igen. I den anledning havde jeg købt en fin strikket kjole med tilhørende strømpebukser, samt hæklet en rangle. Jeg håber det faldt i god jord.

Vi startede fredag aften med en omgang hjemmelavet pizza med øl. Efter at have hygget, spist og drukket lidt øl tog vi på pub. Vi nåede dog ikke at være på pub særlig længe før de lukkede (alt lukker jo tidligt herovre). Men i grunden var det nok meget godt, da vi så kom forholdvis tidligt i seng, så vi var klar til lørdagen.

Lørdag morgen spiste vi morgenmad på en lille café i Soho. Efter at have spist tog vi på The National Gallery, hvor vi f.eks. så noget Van Gogh og Monet. Meget spændende, men det bliver hurtigt for meget med alle de mennesker.

734359_10152272429521558_859224871_n

Så vi besluttede os for at få noget at drikke, inden vi ville gå over Themsen. Grunden til vi gik over på den anden side af Themsen (ikke fordi der er noget underligt i det), var fordi vi skulle på båd-sightseeing. Vi tog båden fra London Eye til Greenwich, hvor vi stod af for at se datolinjen.

I Greenwich fik vi gået op af et lille stejlt bjerg, hvor vi så datolinjen. Herefter gik vi ned igen, hvor vi fandt et lille market i selve Greenwich. Her sad vi lidt og nød det hele med noget koldt at drikke. Lidt efter var klokken snart blevet mange, og det var blevet tid til at finde noget frokost/aftensmad. Vi endte på en tapasrestaurant, hvor vi rigtig fik snakket og snack’et.

Aftenen endte med at min kæreste og hans ven tog ud og drak øl, og efterfølgende i lejligheden. Senere fandt jeg dem siddende sovende på hver sin stol, og jeg grinte lidt. Sødt. Jeg gik i seng omkring midnat, da jeg skulle være klar til at hente min søde veninde morgen efter. Nu var det endelig min tur til at få besøg, hvilket næste indlæg vil omhandle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg af "drengene"