Gavmilde vejrguder

Fastelavn

1661430_694415680611257_2100694051_n

 

I går blev der holdt fastelavn i Den Danske Kirke i London. Min kæreste var så flink, at han gerne ville tage med op og give en hjælpende hånd i kirken. Det tror jeg alle var rigtig glade for. Han fik til gengæld også lov til at møde alle de mennesker jeg ser hver dag og se kirken, samt at klæde sig ud som en giraf 🙂

Jeg var i dagens anledning trukket i mit Moss Copenhagen outfit, som består af stribet bukser og bluse. Det var en let måde at klæder sig ud som en straffefange på. Udover tøjet havde jeg sat et nummer på.

Så der var en straffefange og giraf klar til nogle timer i “udklædningen og slikkens tegn”. Min kæreste stod ved den ene af fastelavnstønderne, hvor han guidede de små børn og sørgede for de opførte sig ordenligt 😉 Jeg brugte i stedet for hele dagen på at male børn i ansigtet. De blev rigtig fine, hvis jeg selv skal sige det. Det er sjovt at se deres ansigtsudtryk, når de ser sig selv i spejlet efter at blive malet. De ser så stolte og glade ud.

Efter at børnene havde slået “katten af tønden”, spist fastelavnsboller, lavet fastelavnsris og en masse andet, var dagen slut for alle børnene og deres forældre. Derefter skulle der ryddes op, hvilket gik forholdsvis let, da der var mange hjælpende hænder.

Efter oprydningen gik tre af de ansatte, min kæreste og jeg ud og spiste. Vi tog en lille italiensk restaurant i Camden, hvor personalet var rigtig søde og maden var fin. De fleste af os fik en omgang pasta til hovedret, og defor følte vi også, at der var plads til en portion dessert. Og her kommer dagens oplevelse. Det skal lige siges, at alle tjenerne på restauranten var ældre italienske mænd. Nå, men ind kommer den ene af tjenerne med en (meget gammel) rullevogn, hvor alle deres desserter står på. Så er det bare med at vælge hvad man gerne vil have. Undskyld, men det er satme smart, at man se præcist hvad man får inden man bestiller det. Samtidig var det også ret morsomt, da vognen næsten var ved at falde fra hinanden. Fra dessertvognen blev der både bestilt nogle særdeles gode tiramisu, creme caramel og profitteroles med chokoladecreme.

Bagefter var vi ret mætte, men vi fandt en hyggelig pub, hvor vi kunne side udenfor. Her blev der drukket et par øl og ciders, samt snakket en hel del. Det var en rigtig hyggelig aften. Dem glæder jeg mig til at have flere af, i selskab med de søde unge mennesker fra kirken og ikke mindst min kæreste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gavmilde vejrguder