Mere hækling

Instagram #2

Skærmbillede 2014-03-07 kl. 14.07.09

Skærmbillede 2014-03-07 kl. 14.16.10

De sidste par uge har stået på en masse hyggelige begivenheder og godt vejr. Jeg må indrømme, at det er en del lettere at slå et billede op på Instagram end at lave et indlæg på bloggen. Så derfor kommer der lige en opsamling af billeder fra min instagram.

Udover at have nydt det gode vejr, som lige nu er over London, har jeg hæklet en hel del. Dette hænger måske ikke helt sammen med, at vejret er godt, men det er en god beskæftigelse i de sene aftentimer. Det er både blevet til et iPhone cover, grydelapper til min mor og nu er jeg igang med grydelapper til min veninde. Måske jeg snart skulle hækle noget til mig selv? 😉

På min instagram er der også sneget sig et par madbilleder ind. Den har både stået på lækker salat, hjemmelavet laksetærte, hjemmebagt foccacia og fastelavnsboller, samt et besøg på MASH.

Ikke nok med jeg har spist en del, så er der også blevet taget nogle selfies. Det ene selfie blev taget med den buket blomster, som jeg fik af min kæreste på vores årsdag. Sidst men ikke mindst fremtræder der et billede hvor jeg maler børn i ansigtet til fastelavn i Den Danske Kirke, samt billeder af blomster. Jeg elsker at have blomster i min lejlighed. Man bliver simpelthen så glad af at se på dem.

I kan desuden følge mig på Instagram her. Til sidst vil jeg bare ønske jer alle sammen en rigtig god fredag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere hækling