Kua 'Aina

Instagram #3

Skærmbillede 2014-04-03 kl. 20.40.30 Skærmbillede 2014-04-03 kl. 20.40.47

 

Instagram er mit ynglings sociale medie for tiden. Det er det af den simple grund, at det er let at opdatere. Samtidig synes jeg personligt, at det er langt mere spændende end facebook, og man kan finde en masse inspiration.

Men ovenstående billeder viser lidt af hvad jeg har foretaget mig på det sidste. Både hvad jeg har spist, hæklet, bagt, købt og oplevet. I skal endelig være velkommen til at følge mig på min instagramprofil nicolineehlerts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kua 'Aina