Instagram 4# + ferie i Danmark

Kartoffel/porre suppe

10318589_10152341579286558_1428152675_n

I onsdags stod den på kartoffel/porre suppe, da den havde været efterspurgt fra mine kærestes side. Så selvfølgelig skulle han have suppe. Jeg valgte at stege et kyllingebryst og tørre noget parmaskinke i ovnen som tilbehør, hvilket var virkelig lækkert. I stedet for parma kan man bruge stegt bacon, men synes nu det lige gjorde det lidt mere lækket med lidt tørret skinke. Her kommer opskriften på en lækker og nem ret.

Opskrift (ca.4 personer):

500 g kartofler
2 porre
1 løg
2 fed hvidløg
1 L grønsdagsbouillon
ca.2 dl skummemælk
Salt
Friskkvænet peber
Purløg
1 kylling bryst
4 skiver parmaskinke
Olie til stegning

Skrald kartoflerne og skær dem i stykker. Skær derefter løget ud, og tilsæt både kartofler og løg i gryden med olie. Svits i 3 min. Rens og skær porrerne ud, hvorefter de svitses med. Tilsæt bouillon og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til grønsagerne er møre. Imens suppen koger kan man stege sit kylling bryst og tørre sin parmaskinke i ovnen. Herefter blendes suppen. Hæld derefter suppen tilbage i gryden. Rør mælk, salt, peber og hvidløg i. Server suppen i en skål pyntet med lidt udskåret kyllingbryst og knust parmaskinke, samt purløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram 4# + ferie i Danmark