Instagram #5

Have you seen Tjomas?

For snart små tre uger siden blev Tjomas “fundet”. Han blev fundet her i London sammen med mig af sine tre venner. Lad os starte helt fra begyndelsen…

Min kæreste havde lavet en aftale med tre af hans venner om, at de skulle komme en weekend i maj og besøg ham. I grunden ved jeg ikke hvor meget det handlede om at komme til London, men nok mere det, at de havde en mulighed for at drikke sig fulde. Det tror jeg i den grad var tiltrængt. Ikke kun fordi to af dem er nybagte fædre, men min kæreste havde uden tvivl også brug for noget tid med drengene, når man har boet et halvt år i London med sin kæreste. Herreturen stod højt på listen, og afsted det kom de så.

På deres tur herhen havde min kærestes tre “voksne” venner valgt at iklæde sig t-shirts med teksten “Have you seen Tjomas?”, samt et billede af hans ansigt placeret på maven. Det er i sig selv utrolig morsomt. Men endnu sjovere er det, at de bildte stewardesserne ind, at deres ven havde været væk i et halvt år, og at de ikke kunne finde ham, men nu havde de hørt han var i London. Så vidt det vides havde stewardesserne ædt den råt, og håbede at de fandt ham.

Heldigvis skulle der ikke gå længe før de fandt ham, endda i London. Det var et glædeligt gensyn, som fyldte lejligheden på Conway Street. Endnu mere glæde var der, da drengene viste min kæreste deres fine t-shirts, hvorefter de gav ham en i gave med teksten “Hallo, I’m Tjomas!”. Der var ikke et øje tørt, og der blev taget billeder an mass til Facebook.

960286_10152095058556850_1943825768696050697_n

Efter at de var faldet lidt til ro igen over t-shirt suprisen, blev der drukket øl og spist brownie med karamel. Så var der også nogle trætte drenge, og ikke mindst en pige, som skulle i seng.

Dagen efter var det fredag, og derfor skulle både min kæreste og jeg på arbejde, hvorfor de måtte klare en tur rundt i London selv. Faktisk brugte jeg ikke særlig meget tid med dem denne weekend, da jeg brugte stort set alt min tid i kirken grundet sommerbazaren. I realiteten var det nok også bedst, at de fik lov til at nyde hinandens selskab og en masse øl, og skabe sig lidt åndssvage. Og åndssvage fik de lov til at skabe sig efter jeg havde spist mad på den lokale italienske restaurant med dem fredag aften. Jeg tror det er bedst ikke at komme ind på de beretninger jeg fik omkring deres videre færden fredag aften og nat, efter at jeg havde lagt mig til at sove.

Lørdag skulle jeg tidligt op for at bage brød og weinerbrød til bazaren i kirken. Dog havde jeg aftalt med drengene, at de ville komme forbi og spise smørrebrød i kirken. Klokken nærmede sig fjorten, da de dukkede op ved kirken med deres førnævnte t-shirts. Hvis der er nogle der forstår at skabe opmærksomhed, så er jeg ikke i tvivl om at det er dem. Gudskelov gør de det for det meste på en meget charmerende måde. Gæsterne til bazaren bemærkede bestemt også bordet mere de fire “unge” mænd, der spiste smørrebrød og drak et utal af øl. Vigtigst af alt de hyggede sig, og det varmede mit hjerte at se glæden i min kærestes øjne.

Tak drenge.

10363524_10152095058806850_6195910291957271012_n

Lørdag forsatte. Jeg forsatte med at arbejde i kirken, og de tog på pub, hvor jeg senere støtte til lettere udmattet. Vi hyggede alle sammen lidt tid, men hurtig var de fleste ret trætte, og vi tog en taxa hjem. Få timer senere var min kærestes venner på vej hjem til Danmark og deres kærester/familier, og jeg var endnu engang på vej op i kirken. Denne gang for at rydde op og pille ned efter bazaren.

Historien om bazaren får i en anden gang 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Instagram #5