Ønske

Travlhed

379763_10152128747871558_779446153_n

 

I dag er jeg fløjet hjem til Danmark, da jeg skal til eksamen på mandag. Flyveturen gik overraskende let hjem med Easyjet, i forhold til da jeg fløj til London med SAS – man skulle ellers tro det var omvendt. Det eneste minus var, at jeg sad ved siden af en meget speciel mand i flyveren, som gentog de ting der blev sagt over højtalerne samtidig med han gjorde mærkelig ting med sine hænder og ben. Heldigvis var der en plads imellem os, og jeg valgte at sove det meste af turen 😉

Så lige til en anden ting (eller to). Jeg føler under ingen omstændigheder at jeg har nået alt det jeg gerne ville, og slet ikke når det kommer til at læse op til eksamen. I morgen skal jeg tidligt ud på uni og mødes med min gruppe, hvorefter jeg har tænkt mig at give min familie et velfortjent besøg.

Udover at være en smule stresset over eksamen, samt at skulle nå en masse ting imens jeg er hjemme i Danmark, ser det endelig ud til at der er ved at ske noget på jobfroten i London. Det glæder mig og gør mig mere rolig. Nu skal jeg bare have klaret den bacheloreksamen! Nu vil jeg hoppe i seng, så jeg kan være klar til de næste fem dage med en masse læsning, samt hygge med de dejligste mennesker herhjemme. Sov godt! Møs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønske