Fastelavn

Mere hækling

1947552_10152234301816558_940065382_n

 

Tirsdag aften hæklede jeg dette iPhone cover, da en af de søde piger i kirken havde fødselsdag. Det var lidt en “her og nu” beslutning, hvor jeg ikke havde så lang tid til at hækle den, hvis jeg skulle i ordentlig tid i seng. Det lykkedes mig at lave den færdig inden midnat, selvom både arm og hånd gjorde ondt. Og jeg var faktisk ret tilfreds med resultatet.

Onsdag morgen pakkede jeg den ind i en lille æske, som var tilsvarende farven på coveret. Jeg fik afleveret gaven, og jeg tror den faldt i god jord. Man skal ikke undervurdere hjemmetlavet gaver 😉

P.s: Næsten gang begynder jeg i lidt bedre tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn