Borough Market

Dag 1

1899932_10152199049076558_1390529008_n

 

Jeg undskylder stilheden på bloggen den sidste uge, men jeg har haft min fantastiske familie på besøg. Desuden er jeg lidt små sløj for tiden, hvilket ikke er særlig sjovt, så det er lidt svært at tage sig sammen 😉 Men her er et indlæg om den dag, hvor de ankom.

Endelig blev det onsdag. Den dag hvor min familie kom på besøg. Jeg startede dagen med at være på arbejde i kirken fra kl.09-13, så jeg kunne nå hjem inden min familie ankom omkring kl.15.

Så blev klokken endelig 15.00 og de ankom på bedste engelske stil, nemlig i taxa. Vi fik slæbt alt bagagen op i lejligheden, og min søde kusine havde taget et billede med fra Danmark, som hun selv havde malet. Det er rigtig fint, og giver lidt varme til vores hjem. Derudover havde min mor rugbrød, smøreost og dansk slik med til os 🙂 Dejligt med overraskelser.

Mine forældre skulle bo på hotel lige i nærheden, da det ellers ville blive lidt trængt med fire overnattende gæster i lejligheden. Efterfølgende hjalp jeg mine forældre med at tjekkede ind på hotellet. Min far havde haft det lidt skidt denne dag, så han blev på hotellet og tog en lur. Imens gik min mor og jeg ind i en sandwichshop og købte sandwich med hjem til lejligheden, hvor min søster og kusine ventede.

Efter at have spist sandwich’ene besluttede vi os for, at gå en lille tur i området, samt slå et smut forbi min kærestes arbejde, så de lige kunne sige “hej”. Efter at have snakket lidt med min kæreste gik videre ned til Oxford Street, hvor vi vidste min kusine Primark. Hun blev meget overrasket over, at det var så stort – det var lige før hun ikke kunne overskue det 😉 Så oven på den oplevelse måtte vi finde et sted, at få noget at drikke, hvorfor vi endte på Starbucks.

På Starbucks drak vi alle sammen henholdsvis iskakao og varm kakao. Det var rigtig dejligt at de endelig var her. Derefter gik vi tilbage til lejligheden, hvor min far kom hen efter sin lur, og kæreste kom hjem fra arbejde. Så var vi alle samlet 🙂 Senere stod den på aftensmad på den lokale pub, hvilket var rigtig hyggeligt. Efter maden hyggede vi lidt i lejligheden inden det var tid til at smutte i seng, så vi var friske til den næste dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borough Market