Dag 1

Dag 2

IMG_6765

Vi startede dagen med at gå en tur gennem Regents Park, hvor min familie var meget begejstret for alle de nærgående egern. På vejen kom vi forbi Den Danske Kirke, hvor jeg arbejder. Her tog jeg et billede af pigerne, som ses på det ovenstående billede.

IMG_6772 IMG_6776 IMG_6777 IMG_6793 IMG_6805

Derefter forsatte gåturen til Camden Market, hvor vi kiggede lidt på de forskellige boder. Vi var der forholdsvis tidligt på dagen, så der var ikke særlig mange mennesker, hvilket var rart. Her fik min familie set et en anden del af London, som både er mere eksotisk, i form af maden, men også ret punk.

IMG_6815

 

Efter at have spist frokost med min kæreste, og været et par timer i Primark, hvor vi fik shoppet rigtig mange gode ting, endte vi med at få lavet negle. På billedet ses A og E’s negle, som henholdsvis har valgt at få pink og grøn shellac på neglene. De blev rigtig fine, og jeg tror også selv pigerne var godt tilfredse. Vi fik lavet dem det samme sted, som jeg gjorde sidst, og de var igen rigtig søde i negle-shoppen.

Efter denne dag med massere af forskellige oplevelser, var det tid til en omgang Fish & Chips på den lokale fiskerestaurant. Alle var godt tilfredse efter at have indtaget maden, og meget mætte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1